Lördag den 28 november 2020
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Aktuellt

Blomessenserna är helt giftfria och har inga biverkningar!

Våra blomessenser är ren och harmonisk energi som inte förorsakar några biverkningar. Det enda som kan ske initialt när man börjar en behandling (dock ovanligt) är en reaktion som gör att man mer känner av symtomen (dock kortvarigt).

Men det är egentligen inte så konstigt! Tänk dig själv något förlamat och livlöst som plötsligt genomflödas av liv, det är inte så underligt att det gör lite ont när någon tanke och känsla (som i åratal gömts undan), plötsligt tränger upp i medvetandet med full kraft. När medvetandet vidgas reagerar det undermedvetna med osviklig lagbundenhet.

Flera alternativmedicinska metoder känner också till det här "krisfenomenet" då ibland samma saker händer då gifter drivs ur kroppen. Blomessenserna åstadkommer detta förlopp på ett själsligt plan och det handlar här om en själslig reningsprocess. Det är det "själsliga giftet" - det vill säga negativa energier av känslor och tankar som löses upp.

Det går inte på konstgjord väg att åstadkomma någon kris, utan blomessenserna stöder bara det högre jaget - vår inre läkare - som ständigt leder oss fram till vårt eget bästa!

Vill du vara med och sprida kunskapen om och användningen av fantastiska eteriska oljor?! Mer än ekologiska och med hög terapeutisk kvalitet!
Läs mer »


Nu kampanjpris på e-kurs på distans Homeopati & Energimedicin Steg 1-4!
Läs mer »


Blomessenserna är helt giftfria och har inga biverkningar!
Läs mer »


TIPS OCH ERBJUDANDEN!
Läs mer »