Fredag den 20 oktober 2017
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Homeopatiska medel

Klicka på en bokstav nedan för att visa medel som börjar på respektive bokstav:

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U  

V   X   Y   Z   Å   Ä   Ö  


Veratrum alb
Veratrum (fam Liliaceae) växer i Europas bergsområden. För tinkturen används den försiktigt torkade rotstocken. Manodepressiva störningar, demens, migrän, kollaps, hypotoni, akut diarré, gastrit med "tomhetskänsla" i magen trots mycket mat och dryck, förstoppning, dysmenorré, ischialgi, vadkramp, feber med frossbrytningar och kollaps (beprövad). Begär efter kalla drycker som försämrar. Sämre kl 04.00 på morgonen, vid kroppslig och andlig ansträngning, sinnesrörelse, före menstruation, av att resa sig. Bättre av att ligga, av värme. Besvären går hand i hand med rikliga utsöndringar (kallsvettning, saliv, kräkning, urin, avföring) dock är slemhinnorna torra.

VERVAIN
För de individer som har fasta principer och idéer, vilka de är övertygade om är riktiga och som de oerhört sällan ändrar. De har en stark önskan att omvända alla i sin omgivning till den egna livsåskådningen.

VILLOW
Willow hänför sig till personligt ansvar och konstruktivt tänkande. I negativt tillstånd söker Willow personligheten alltid skulden hos andra och tänker i negativa och destruktiva banor.

VINE
För individer som är väldigt begåvade och har ett stort mått av självsäkerhet och tillit till den egna förmågan. Eftersom de har en sådan tillit till sin egen förmåga, tror de att det skulle vara till gagn för andra om man kunde övertala dem att agera på det sätt de är förvissade om, är det mest lämpliga.

VECKANS ERBJUDANDE!
Läs mer »


Torra fötter och hudsprickor på hälarna?
Läs mer »


Vad är eteriska oljor och hur används de?
Läs mer »


Vi ger stöd till kvinnor i alla åldrar!
Läs mer »


Hur verkar eteriska oljor?
Läs mer »