Onsdag den 27 januari 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Homeopatiska medel

Klicka på en bokstav nedan för att visa medel som börjar på respektive bokstav:

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U  

V   X   Y   Z   Å   Ä   Ö  


RED CHESTNUT
Överdriven omsorg och oro för andra. Stark emotionell bindning till nära och kära och oroar sig för andras säkerhet (barns, partners) men nte för sig själv. Tar på sig enorm huvudbry för andras problem och är allt i sin ordning ägnar man sig åt att föreställa sig vilka problem som kunde ha skett.

Rhus tox
Kläng- och slingerbuske som växer över allt i Nordamerika och delar av Mexico. Gott medel för personer med reumatiska anlag. Besvär efter att ha sträckt sig eller vrickat någon kroppsdel, muskler och senor, samt av att ha förlyft sig och dyl. Stor oro, ängslan och fruktan. Ofta så orolig att denne ej kan stå någon längre stund i samma ställning. Sämre efter midnatt och i fuktigt väder. Känsla av förlamning och stelhet vid första försöken till rörelse eller när denne ska stiga upp ur sängen på morgonen. Känner sig bättre av att gå och röra på sig och av ihållande arbete eller rörelse. Stor känslighet för frisk luft. Ofta stor törst med torr tunga, mun och hals. En tydlig indikation är att symtomen återkommer eller förvärras under vila och blir bättre av rörelse. Bättre av värme. Sämre av kyla och stillasittande eller sängläge. Mycket stor rastlöshet.

ROCK ROSE
Räddningsmedlet vid alla nödsituationer där allt hopp tycks vara ute. Vid plötslig sjukdom, vid olyckor eller vid tillfällen då patienten är extremt rädd. Vid tillfällen då patientens rädsla är så stark att den sprider sig till omgivningen.

ROCK WATER
Rock Water hänförs till egenskaper som anpassnings förmåga och inre frihet. I negativt tillstånd är man fixerad vid teoretiska tankebyggen och fångad i verklighets främmande föreställningar.

Ruta graveolens
Denna växt i homeopatisk beredning används för benhinneskador med djupt liggande värk, reumatism, senskador, ömma blåmärken och ischias som blir värre på natten och i liggande ställning. Det ges även mot överansträngda ögon. Lämpar sig med egenvård vid reumatism, stukningar och sträckningar samt överansträngda ögon.

Vill du vara med och sprida kunskapen om och användningen av fantastiska eteriska oljor?! Mer än ekologiska och med hög terapeutisk kvalitet!
Läs mer »


Nu kampanjpris på e-kurs på distans Homeopati & Energimedicin Steg 1-4!
Läs mer »


Blomessenserna är helt giftfria och har inga biverkningar!
Läs mer »


TIPS OCH ERBJUDANDEN!
Läs mer »