Onsdag den 27 januari 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Homeopatiska medel

Klicka på en bokstav nedan för att visa medel som börjar på respektive bokstav:

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U  

V   X   Y   Z   Å   Ä   Ö  


Phosphorus
Detta medel passar bra in på personer som har en snabb uppfattnings förmåga och är av sensitiv (överkänslig) natur. Denne är i allmänhet lite klen och vill gärna bli magnetiserad och hypnotiserad. Stor känslighet för alla sinnesintryck som tex ljus, ljud, lukter och beröring. Orolig och nervös. Rör sig ständigt och kan ej sitta eller vara still någon längre stund (oroliga fötter som ständigt är i rörelse). Brännande känsla i små fläckar på ryggen (särskilt mellan skulderbladen, som av isnålar eller känsla av intensiv hetta uppför ryggen). Även brännande känsla i händerna. Stor matthet och svaghet med nervösa darrningar. Svaghets- och trötthets känslor i hela kroppen. Blir irriterad av minsta drag (tål ej frisk luft). Känsla av tomhet och svaghet i huvud, bröst, mage och buk. Ofta apatisk med ovillighet att tala. Svarar långsamt och rör sig slött. Trött på livet och känner sig full av onda aningar. Känner ängslan för sina affärer och för vad som är ogjort. Kan bli ursinnig om denne möts av invändningar (men känner sig skamsen efteråt). Mörkrädd och rädd för att vara ensam. Rädd för åska, döden och att något skall hända. Känner sig mer olycklig vid skymningen. Bättre efter sömn. Sämre vid väderskifte.

PINE
För de individer som anklagar sig själva. Även om de åstadkommit strålande resultat anser de att de skulle ha kunnat åstadkomma något ännu bättre och blir därför aldrig riktigt nöjda med sina insatser eller resultat.

Pulsatilla
Växer på torra, soliga bergshöjder och backar runt om i Europa. Väl indikerat och lämpligt för personer med obeslutsamt och trögt (flegmatiskt) temperament. Som lätt blir rörd till skratt eller gråt och har ett milt, tillgivet och eftergivet sätt. Detta är en person som gråter lätt. Kan sällan berätta om sina besvär utan att gråta. Besvären brukar kunna hänföras till pubertetsåldern och personen kan tex säga att "har inte varit frisk sedan dess". Symtom kan växla snabbt och allt tycks motsägande. Ofta problem med magen pga att ha ätit för fet mat. Nästan aldrig törstig. Orolig sömn och sover ej riktigt gott förrän det är dags att stiga upp. Förkärlek till söta godsaker. Sover gärna med armarna över huvudet. Blid och foglig till sitt sätt. Gråter lätt men blir bättre av sympati. Slokar i värme och kan inte sitta i solen. Har ofta vandrande smärtor och besvär i enstaka led, som tex ett knä. Avskyr fett av varje slag.

Vill du vara med och sprida kunskapen om och användningen av fantastiska eteriska oljor?! Mer än ekologiska och med hög terapeutisk kvalitet!
Läs mer »


Nu kampanjpris på e-kurs på distans Homeopati & Energimedicin Steg 1-4!
Läs mer »


Blomessenserna är helt giftfria och har inga biverkningar!
Läs mer »


TIPS OCH ERBJUDANDEN!
Läs mer »