Onsdag den 27 januari 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Homeopatiska medel

Klicka på en bokstav nedan för att visa medel som börjar på respektive bokstav:

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U  

V   X   Y   Z   Å   Ä   Ö  


Lachesis
Detta är ett viktigt medel för kvinnor i klimakteriet och ges mot värmevallningar. Det är också bra vid PMS (premenstruella spänningar) och mot krampaktig tryckande mensvärk.

LARCH
Ett medel för de individer som inte anser sig lika kapabla eller duktiga som andra runt omkring dem. De förväntar sig att misslyckas och tycker därför inte det är lönt att försöka, eller så anstränger de sig inte tillräckligt för att lyckas.

Ledum palustre
Ledum bidrar till att förebygga infektioner och är ett bra invärtes akutmedel. Det är särskilt verksamt mot insektsbett, blåtiror och andra ögonskador, samt skär-, skrubb- och sticksår, liksom mot skador med kraftiga blåmärken, svullen, blåröd hud och stickande smärta. Medlet ges också mot reumatisk värk som börjar i fötterna och flyttar sig uppåt (stela och värkande leder då personen känner sig varm invärtes men den angripna kroppsdelen känns kall utanpå och smärtan lindras av kalla omslag). Vid besvär lider de som behöver detta medel av nattliga svettningar och kastar ofta av sig sängkläderna. Deras fötter och vrister kan klia intensivt och de drabbas lätt av stukningar. De kan vara argsinta och otåliga eller föredra att lämnas ensamma.

Lycopodium
Medlet används vid matsmältnings besvär, prostata förstoring, problem med njurar och urinblåsa, psykiska problem som ångest orsakad av osäkerhet.

Vill du vara med och sprida kunskapen om och användningen av fantastiska eteriska oljor?! Mer än ekologiska och med hög terapeutisk kvalitet!
Läs mer »


Nu kampanjpris på e-kurs på distans Homeopati & Energimedicin Steg 1-4!
Läs mer »


Blomessenserna är helt giftfria och har inga biverkningar!
Läs mer »


TIPS OCH ERBJUDANDEN!
Läs mer »