Onsdag den 27 januari 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Homeopatiska medel

Klicka på en bokstav nedan för att visa medel som börjar på respektive bokstav:

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U  

V   X   Y   Z   Å   Ä   Ö  


Ignatia
Besvär som lindras av Ignatia härrör ofta från någon extrem känslomässig omvälvning. Psykiska tillstånd som lindras av detta medel är: humörsvängningar, hysteri, sömnlöshet, plötsliga gråtattacker, självömkan, skuldtyngdhet, undertryckt reaktion på vrede, rädsla för att betraktas som dominerande, nedstämdhet och oro. Medlet är bra mot huvudvärk (som förvärras av att ligga på den värkande sidan och som känns som en "spik" trängt in i huvudet), vid nervös huvudvärk. Åkommor med föränderliga motsägelsefulla symtom lindras ofta av detta medel som exvis "halsont som blir bättre av fast föda" och "illamående och kräkningar som blir bättre när man äter" etc. Egenvård lämpar sig vid tillfälliga besvär med nedstämdhet, huvudvärk, känslor av sorg, sömnlöshet, utebliven menstruation.

IMPATIENS
Impatiens hör ihop med saktmod, behagfullhet och tålamod. I negativt tillstånd är man otålig och lättretlig på grund av inre spänningar.

Ipecacuanha
Detta medel används vid illamående och kräkningaar. Bland annat lindras ofta; illamående med blekt ansikte och bleka läppar; kalla eller varma svettningar; illamående i samband med migrän; illamående som inte lindras av kräkningar. Medlet används även vid astma; krampaktig hosta som orsakar kvävningskänsla; vid känsla av att man vill hosta och kräkas på samma gång. Egenvård lämpar sig vid tillfälligt illamående och kräkningar, migrän och s.k "morgon illamående".

Vill du vara med och sprida kunskapen om och användningen av fantastiska eteriska oljor?! Mer än ekologiska och med hög terapeutisk kvalitet!
Läs mer »


Nu kampanjpris på e-kurs på distans Homeopati & Energimedicin Steg 1-4!
Läs mer »


Blomessenserna är helt giftfria och har inga biverkningar!
Läs mer »


TIPS OCH ERBJUDANDEN!
Läs mer »