Torsdag den 23 januari 2020
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Homeopatiska medel

Klicka på en bokstav nedan för att visa medel som börjar på respektive bokstav:

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U  

V   X   Y   Z   Å   Ä   Ö  


Aconitum
ACONITUM används för att behandla besvär som kommer plötsligt och akut, ofta till följd av chock eller rädsla, torr och kall blåst, eller mer sällan stark hetta. Medlet behövs ofta när en infektion som tex förkylning, hosta- eller öron-, ögon- och/eller halsbesvär - just har brutit ut. Till symtomen på inflammationer och infektioner hör en rastlös och orolig sömn, rött och ibland svullet ansikte samt brännande smärta.

AGRIMONY
Passar för glada, gemytliga och humoristiska individer som älskar frid, men bekymras av argumentering och gräl. De är villiga att göra stora uppoffringar för att undvika bråk och konflikter.

Allium cepa
Medlet används vid sjukdomar med antingen brännande eller neuralgisk smärta som växlar från sida till sida. Eller mot rikliga, vattniga och svidande utsöndringar. Det är särskilt verksamt mot förkylning och hösnuva med rinnande ögon, svullna ögonlock, konstant nysande och riklig svidande snuva som irriterar näsborre och överläpp.

Apis mellifica
Medlet används mot hudbesvär som tex nässelfeber, bett och stick, då huden blir svullen, känslig för beröring och kliar. Det ges även mot blåskatarr och andra infektioner i urinvägarna då det svider vid urinering och mot urinretention. Ödem (vätske ansamling i kroppsvävnaderna) och allergiska reaktioner i ögon, mun och hals (tex svullna ögonlock eller svullnad i munnen som sprider sig till halsen och försvårar andningen) lindras av detta medel. Användbart också mot tillstånd som påverkar hinnorna i leder, bröst och mage (tex vid artrit, lungsäcks- och bukhinne inflammation).

Arnica
Medlet är effektivt både in- och utvärtes mot led- och muskelbesvär, tex artros, träningsvärk, kramp, blåmärken och stukningar. ARNICA intas också för att lindra hudbesvär, tex eksem och bölder, kraftiga bulnader, blåtiror, överansträngda ögon och vid feber när huvudet känns varmt men kroppen kall.

Arsenicum alb
Ett medel som är välgörande vid ångest och rädsla orsakad av djupt liggande osäkerhet. Matsmältnings problem och inflammation i slemhinnor (i synnerhet i magen). Åkommor som karakteriseras av brännande smärta som lindras av värme.

ASPEN
Diffusa, okända rädslor som det inte finns verklig anledning att känna. Personen kan känna sig skräckslagen för att något fruktansvärt ska hända, men vet ej vad. Dessa oförklarliga rädslor kan besvära individen dag som natt och ofta har denne svårt för att berätta om sina problem för andra.

Aurum met
Medlet används vid nedstämdhet och depression. Vid blodstockning i olika organ förknippad med kärlproblem (däribland hjärtsjukdom). Åkommor som karakteriseras av allmän överkänslighet för buller, lukter, beröring, smaker och musik.

Vill du vara med och sprida kunskapen om och användningen av fantastiska eteriska oljor?! Mer än ekologiska och med hög terapeutisk kvalitet!
Läs mer »


Nu kampanjpris på e-kurs på distans Homeopati & Energimedicin Steg 1-4!
Läs mer »


Blomessenserna är helt giftfria och har inga biverkningar!
Läs mer »


TIPS OCH ERBJUDANDEN!
Läs mer »